به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مریم حسینی با بیان این که افزایش درآمد شالیکاران از مهمترین موضوعات تحقیقاتی این موسسه است، گفت: متد های مختلفی برای افزایش در آمد کشاورزان وجود دارد که سازمان تحقیقات برنج کشور آنها را دنبال می یواش.

یکی از طرز های افزایش درآمد کشاورزان، اضافه ضریب نفوذ کشاورزی ارقام جدید برنج با کیفیت پخت مطلوب و عملکرد اعلی و متحمل به ورس (خوابیدگی) است. اگر مقدار برنج خوش چونی تولیدی داخل واحد سطح افزودن یابد، ضمن افزایش ضریب خوداتکایی جهت اضافه درآمد کشاورزان همچنین می شود.

وی افزود: از طرفی ارائه بسته های به زارعی در طول دوره کاشت تا پس از برداشت، نیز سبب افزایش عملکرد در واحد سطح و کاهش هزینه های تولید خواهد شد.

حسینی خاطرنشان کرد: کشت توام برنج و ماهی یا اردک یکی دیگر از راهکارهایی است که موجب افزایش درآمد کشاورزان، تولید ثمر با کیفیت و تولید پروتئین می شود.

وی با اشاره به اینکه درون حال مهیا میانگین سنی برنجکاران بالا است، خاطرنشان کرد: ارتقای درآمد شالیکاران و کاهش صعوبت کاری موجب می شود که تولید برنج صرفه اقتصادی مناسبی داشته  و فرزندان کشاورزان رغبت بیشتری برای ورود به شالیزارها و کشت و فرمان برنج داشته باشند.

رئیس موسسه تحقیقات برنج قلمرو تصریح کرد: کشت دوم نیز یکی از راهکارهای مهم اضافه درآمد برنجکاران و از دستور کار های وزارت جهاد کشت برای شالیزارهای استان های گیلان و مازندران است. از یکسره محصولات مناسب برای کشاورزی پس از برداشت برنج شامل دانه های روغنی (کای زودرس، کاملینا)، گیاهان کاه ای نظیر (چغند علیق ای، تریتیکاله، شبدر)، گوناگون سبزیجات، باقلا، شلغم و سایر محصولات با توان کشاورزی داخل ریه ماهه دوم سال، است.

حسینی گفت: برنامه ریزی بخاطر تولید محصولات جانبی از عموم سبوس و روغن برنج و یا تولید فراورده های مختلف از کاه برنج، می تواند ارزش افزوده بیشتری را نصیب کشاورزان بطی ء و با توجه بوسیله نظام خرده مالکی داخل کشاورزی برنج، برنامه ریزی های منسجم داخل این خصوص مورد احتیاج است.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها