به گزارش همشهری آنلاین به نقل از هفت گنج، زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت صدای زیر مردانه: ۴ الی ۵ زمانه

مواد ابتدایی :

به                                          ۱ کیلو

شکر                                       ۱کیلو                    

دانه به                                    سه چهارم دانه هایی که دارید

پودر هلسبز                             مقداری

آب                                          به مقداری که روی به رو بگیرد

 آبلیمو                                      ۱ ملاقه سوپ خوری

 وانیل                                      یک هشتم قاشق چای خوری



روش تهیه:

مطلع بوسیله ها را به ابعاد سلیقه معرفت کنید و سرنوشت سفت وسط آن را بوسیله همراه بذر ها بیرون کنید. (بنا بوسیله سلیقه خود میتوانید پوست بوسیله را بگیرید خواه نگیرید.)

بوسیله ها را داخل قابلمه می ریزیم و آب را به اندازه ای که روی به ها را بگیرد اضافه می کنیم و تقریبا ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا به ها قدری درنگ شوند.

پس ازآن سپاسگزاری و هل را افزودن کرده و پشه قابلمه را می گذاریم.

آشنایی با روش تمهید مربای انجیر

بعد از یک ساعت دانه های بوسیله را  مبرا می کنیم به مربا افزودن می کنیم این برز ها در هنگام پخت مربا لعاب میدهند و مربا بعد از پخت حالت ژله ای و مارمالادی به خودش می گیرد.

با شعله کم حدوداً ۴ الی ۵ شایسته کردن زمان پخت درنظر می گیریم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند.

اکنون آبلیمو را اضافه کرده و اجازه می دهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود ۵ دقیقه).

سپس شعله را خاموش کرده و استراحت می کنیم تا مربا خنک شود.

وقتی خنک شد وانیل را غصه به آن افزودن می کنیم. اسلوب تهیه مربای به بدون افزودن کردن آب:

در این وضع پس از معرفت کردن به ها، روی آن سپاسگزاری پاشیده و بوسیله مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال فراغت می دهیم تا آب بیاندازد و دیگر نیازی به اضافه کردن آب نیست. بقیه مراحل مشابه قبل می باشد.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها